0780 02 609
Lucrări
Cabine de duș
Delimitări
Vitrine
Uși
Copertine
Închideri glisante
Balustrade
Fațade
Noutăți
Contacte
GLASS INTERIOR
Construcții din sticlă securizată
Materiale și servicii de calitate și eleganță superioară
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
serviciile noastre
Balustrade din sticlă
Închideri glisante pentru terasă
Delimitări interioare
Vitrine comerciale
00-4
00-3
00-2
00-1
Copertine din sticlă
Uși din sticlă
Fațade din sticlă
Cabine de duș
00-5
00-8
00-6
00-7
VORBIM?
Lăsați-ne numărul de telefon și vă apelăm în scurt timp
De crudă ce este, sticla obișnuită nu este atât de rezistentă. Trecând prin procesul de prelucrare termică, numită și călire, se schimbă structura moleculară a sticlei, are loc transformarea sa într-un monolit rezistent și dur, care în același timp își păstrează transparența și eleganța. Astfel este născută sticla securizată.
Pentru că este 4-5 ori mai rezistentă decât sticla cruda, o utilizăm la executarea unor construcții deosebite, precum balustrade, vitrine, pereți, copertine, cabine de duș sau uși. Mai mult decât atât, odată ce sticla securizată trece prin procesul de triplexare, ce reprezintă lipirea a două sticle cu folie între ele, se obține un grad de rezistență atât de mare, încât și metalul roșește de rușine.
Utilizarea unei sticle sigure poate fi esențială în design, oferind mai multă siguranță și flexibilitate. Sticla securizată poate oferi capacitatea de adaptare la schimbările din mediul înconjurător și de a se adapta la noile tendințe și cerințe.
Construcțiile noastre din sticlă securizată
DETALII
Combinația de protecție, siguranță, transparență, eleganță printr-un design diferit, îmbracă de minune balustradele din sticlă securizată. Sunt menite să ofere susținerea celor care se vor atinge de ea și pregătite să devină un element potrivit în designul spațiului interior sau exterior.
Balustrade din sticlă
Vitrine comerciale
Motorul unei afaceri sunt vânzările. Înțelegem asta. Executând vitrinele comerciale din sticlă securizată, nimic nu va sta în calea privirilor de admirație spre interiorul locației afacerii din exteriorul său, de la traficul pietonal sau rutier, atrăgând potențialii clienți înăuntru.
DETALII
Închideri glisante pentru terasă
Închiderile glisante din sticlă securizată pentru terasă, numite și sliding-uri, sunt pereții mobili potriviți pentru terasă, la dorință pot fi închise/deschise, când e timp frumos afară - deschise pentru a savura din plin starea vremii, când aceasta nu este prielnică - închise, pentru a permite șezutul în continuare la terasă.
DETALII
Delimitări interioare
Nimic să nu stea în calea luminii naturale, care inevitabil ridică nivelul de fericire. Având pereți interiori din sticlă, veți avea luxul transparenței chiar și în spații restrânse. Mai mult, delimitările din sticlă pot fi și mobile, la dorință pot fi închise/deschise în doi timpi și trei mișcări.
DETALII
Copertine din sticlă
Că-i intrarea în clădire, ori fereastra las' să fie, timp de ploaie, intemperie, sunteți sub acoperire. Asta face o copertină, odată instalată deasupra intrărilor sau ferestrelor, le apără pe ele și pe vizitatori de căderea precipitațiilor, iar sticla securizată de mai este sablată sau tonată, atunci protejează și de razele solare.
DETALII
Cabine de duș
De ce să căutați o cabină de duș de dimensiuni standard, când o puteți executa din sticlă securizată, la comandă, pe dimensiunile dorite de dumneavoastră, ca să se integreze de minune în camera de baie? Fără palet și structuri suplimentare, doar sticlă și feronerie, ca să aveți parte de o baie ca la case regale.
DETALII
Uși din sticlă
Deschideți ușa spre viitor frumos, în care structurile care par fragile la prima vedere, au o rezistență de invidiat. E cazul ușilor din sticlă securizată, fie ele transparente, sablate sau tonate, vă oferă totul ce poate oferi o ușă, cu un plus de eleganță, cu un plus de transparență în oficiul sau locuința dumneavoastră.
DETALII
Fațade din sticlă
Lumea de după peretele clădirii va fi văzută ca în palmă. În același timp interiorul este protejat de razele solare și de stările mai puțin prielnice ale vremii de afară.
DETALII
Ce primiți alegându-ne pe noi?
Precizie și acuratețe
Sticla securizată o fi ea tare, dar odată trecută prin procesul de „călire", nu mai poate fi tăiată. Asta înseamnă că ea nu iartă greșelile. Iată de ce este importantă precizia și acuratețea la executarea construcțiilor din sticlă securizată.
Vă oferim oferim prețuri transparente, veți cunoaște din start costul total al lucrărilor, fără cheltuieli ascunse și neprevăzute.
Prețuri corecte
Dedicație și înflăcărare
Ne dedicăm fiecărui proiect, mic sau mare, cu aceeași înflăcărare, primindu-l ca pe o provocare de a executa ceva frumos.
FONDATORUL
"Securitate și design, un binom perfect prin sticla securizată."
Roman Bolea
Lucrări cu care ne mândrim
More products
NOI CU NOUTĂȚI
Lăsați-ne datele de contact, vă contactăm, vă ascultăm, vă consultăm și vă propunem soluția potrivită pentru necesitatea dumneavoastră.
Obțineți cu ușurință o ofertă de preț
© 2021 Glass Interior
  • Balustrade din sticlă
  • Închideri glisante pentru terasă
  • Copertine din sticlă
  • Uși din sticlă
  • Vitrine comerciale
  • Delimitări interioare
  • Cabine de duș
  • Fațade din sticlă
contacte
  • Adresa: or. Chișinău, str. Columna 174
  • Tel: 0780 02 609